preloader icon

18.04.2018
Ειδήσεις
Έρευνα του «EuPC» για την χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού στην μεταποιητική βιομηχανία
news image

Την πεποίθηση του ότι η ανακύκλωση θα γίνει ακόμη σημαντικότερη τα επόμενα χρόνια στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας υπογραμμίζει o «Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Μεταποίησης» (EuPC), ο οποίος ζητεί από τα μέλη των Εθνικών Συνδέσμων Βιομηχανιών Πλαστικών να λάβουν μέρος στην δεύτερη (2η) πανευρωπαϊκή έρευνα σχετικά με τη χρήση του ανακυκλωμένου πλαστικού (rPM). Στην έρευνα έχουν πρόσβαση όλες οι ευρωπαϊκές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης πλαστικών. Η διορία για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι η 10η Μαΐου και τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του «EuPC» στις 24 και 25 Μαΐου στο Μιλάνο της Ιταλίας.

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας προτρέπει τα μέλη του να λάβουν μέρος στην έρευνα του «EuPC». Τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν από αυτήν θα μας επιτρέψουν να υιοθετήσουμε μια πιο αποτελεσματική στρατηγική για τις μελλοντικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο κλάδος στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας.

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας μπορεί να βρεθεί στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.polymercomplyeurope.eu/pce-services/eupc-survey-use-rpm-plastics-converters

Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μπορείτε να διαβάσετε ξανά τα κυριότερα συμπεράσματα από την πρώτη (1η) έρευνα του «EuPC», που διενεργήθηκε το 2017, στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.ahpi.gr/2018/01/05/eupc-survey-1/