preloader icon

31.05.2018
Ειδήσεις
Νέος πρόεδρος στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Μεταποιητών Πλαστικών «EuPC»
news image

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής φιλμ «Crocco», Ρενάτο Ζέλχερ αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του «Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Μεταποιητών Πλαστικών» (EuPC), κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης, που έλαβε χώρα στις 24 και 25 Μαΐου του 2018 στο Μιλάνο της Ιταλίας.

«Ο τομέας της μεταποίησης των πλαστικών αποτελείται κυρίως από οικογενειακές επιχειρήσεις που βασίζονται σε βιομηχανικές συνδέσμους, όπως την «EuPC» για να προσδιορίσουν την στρατηγική κατεύθυνση, που πρέπει να ακολουθήσουν» δήλωσε ο νέος πρόεδρος του «Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Μεταποιητών Πλαστικών», Ρενάτο Ζέλχερ.

Ο κύριος Ζέλχερ, ο οποίος θα παραμείνει στην προεδρία του «EuPC» έως το 2020, αντικαθιστώντας τον Μίχαελ Κούντελ, που αποχώρησε μετά από μια εξαιρετική τετραετή θητεία και παραμένει ως μέλος του Διοικητικού Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Ο Ρενάτο Ζέλχερ είναι ο πρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης «Crocco», η οποία λειτουργεί τρία εργοστάσια, που παράγουν κυρίως φιλμ συσκευασίας και απασχολεί περίπου 240 άτομα προσωπικό.