preloader icon

30.07.2019
Τα νέα του Συνδέσμου
Δύο συνεντεύξεις του προέδρου του Σ.Β.Π.Ε., Βασίλειου Γούναρη σε μέσα ενημέρωσης
news image

Η προσπάθεια του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος να επικοινωνήσει τις τεκμηριωμένες απόψεις του προς το ευρύτερο κοινό συνεχίζονται αδιάπτωτα.

Ο Πρόεδρος του Σ.Β.Π.Ε., Βασίλειος Γούναρης αποδέχτηκε την πρόσκληση τόσο του επιχειρηματικού διαδικτυακού τόπου, epixeiro.gr όσο και του newsletter CSR Index και παραχώρησε δύο συνεντεύξεις προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στη μονομέρεια που χαρακτηρίζει την κάλυψη του υλικού των πλαστικών.

Στον διαδικτυακό τόπο epixeiro.gr, που το επισκέπτονται περισσότεροι από 800.000 μεμονωμένοι χρήστες κάθε μήνα, η συνέντευξη του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος ιεραρχήθηκε ως πρώτη είδηση καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας 29 Ιουλίου και μάλιστα βρέθηκε στο Top-5 των δημοφιλών άρθρων της ημέρας, γεγονός που καταδεικνύει ότι υπήρξε σημαντικό ενδιαφέρον για τη μελέτη των θέσεων του Σ.Β.Π.Ε.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη:

http://www.epixeiro.gr/article/134280

CSR Index Newsletter

Ο Πρόεδρος του Σ.Β.Π.Ε. μίλησε και στο CSR Index, το newsletter, που παραδίδεται κάθε Πέμπτη στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις χιλιάδων παραληπτών και ανέλυσε με ενδελέχεια τις θέσεις της ελληνικής βιομηχανίας πλαστικών σχετικά με τα ζητήματα που την απασχολούν.

Η προσπάθεια για περαιτέρω ενημέρωση συνεχίζονται, έτσι ώστε οι απόψεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος να κατορθώσουν να προσφέρουν και την δική του, τεκμηριωμένη άποψη σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό περιβάλλον.

Ολόκληρη η συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://csrindex.gr/to-csrindex-dinei-vima-sti-viomichania-plastik/