Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος ανακοινώνει την αναβολή της Τακτικής Γενικής του Συνέλευσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου 2020, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού και των επιπτώσεων αυτού του εξαιρετικά μεταδοτικού ιού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αναβαθμίσει τον κίνδυνο μετάδοσης σε πολύ υψηλό και οι εκτιμήσεις για τα μέσα Μαρτίου είναι αντικρουόμενες.

Βρισκόμαστε σε «αχαρτογράφητα νερά» με την εξάπλωση του κορωνοϊού και το τελευταίο που θα θέλαμε να συμβεί είναι να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία του οποιουδήποτε μέλους μας.

Η απόλυτη προτεραιότητα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των μελών του. Για τους λόγους αυτούς αποφασίστηκε η αναβολή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος παρακολουθεί από κοντά τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα σας ενημερώσει για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, μόλις υπάρξουν τα πρώτα σταθεροποιητικά σημάδια αυτής της παγκόσμιας επιδημίας.

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος αποφάσισε να αναβάλλει και την ενημερωτική ημερίδα που θα συνδιοργάνωνε με την ΔΕΠΑ στις 31 Μαρτίου 2020.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υποστήριξή σας προς τον Σ.Β.Π.Ε. και θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά, αμέσως μόλις εξασθενήσει η επιδημία