Ανοιχτή συζήτηση του Σ.Β.Π.Ε. για το ρόλο της βιομηχανίας των πλαστικών μετά την πανδημία

Τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας άλλαξαν τις συνήθειες όλων μας.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας συνέχισε αδιάκοπα να προσφέρει υπηρεσίες στα μέλη του και στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 19:00, αμέσως μετά το πέρας των εργασιών της Τακτικής του Γενικής Συνέλευσης θα διοργανώσει μια ανοικτή συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στόχος αυτής της συζήτησης είναι να διερευνηθεί ο «Ο ρόλος της βιομηχανίας πλαστικών μετά την πανδημία: Οι Προκλήσεις και οι Προοπτικές της».

Εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στη συζήτηση αυτή, την οποία θα μπορεί να παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.conflix.net/live-streaming

ΟΥπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης, ο  Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Αραβώσης, ο ΤομεάρχηςΠεριβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, «Πλαστικά Θράκης»,  Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Π.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Hellas, Βασίλειος Γούναρης θα συμμετάσχουν στην ανοικτή συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης, ΕΡΤ και της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Κωνσταντίνος Παπαχλιμίντζος.

Στην ανοιχτή συζήτηση θα υπάρξει και η ευρωπαϊκή προοπτική, μιας και θα συμμετάσχουν οManaging Director, European Plastics Converters, Alexandre Dangis, ο Managing Director, Resilux Group, Peter de Cuijper και ο  Executive Managing Director, Poly Recycling AG, Casper van den Dungen,

Θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων από το κοινό, που θα παρακολουθεί τη συζήτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου: info@ahpi.gr