preloader icon

22.06.2020
Δελτία τύπου
Ανοιχτή συζήτηση του Σ.Β.Π.Ε. για το ρόλο της βιομηχανίας των πλαστικών μετά την πανδημία
news image

Τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας άλλαξαν τις συνήθειες όλων μας.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας συνέχισε αδιάκοπα να προσφέρει υπηρεσίες στα μέλη του και στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 19:00, αμέσως μετά το πέρας των εργασιών της Τακτικής του Γενικής Συνέλευσης θα διοργανώσει μια ανοικτή συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στόχος αυτής της συζήτησης είναι να διερευνηθεί ο «Ο ρόλος της βιομηχανίας πλαστικών μετά την πανδημία: Οι Προκλήσεις και οι Προοπτικές της».

Εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στη συζήτηση αυτή, την οποία θα μπορεί να παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.conflix.net/live-streaming

ΟΥπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης, ο  Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Αραβώσης, ο ΤομεάρχηςΠεριβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, «Πλαστικά Θράκης»,  Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Π.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Hellas, Βασίλειος Γούναρης θα συμμετάσχουν στην ανοικτή συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης, ΕΡΤ και της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Κωνσταντίνος Παπαχλιμίντζος.

Στην ανοιχτή συζήτηση θα υπάρξει και η ευρωπαϊκή προοπτική, μιας και θα συμμετάσχουν οManaging Director, European Plastics Converters, Alexandre Dangis, ο Managing Director, Resilux Group, Peter de Cuijper και ο  Executive Managing Director, Poly Recycling AG, Casper van den Dungen,

Θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων από το κοινό, που θα παρακολουθεί τη συζήτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου: info@ahpi.gr