Διοικητικό Συμβούλιο

Η σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1961. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος – Μηχανολόγος στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απέκτησε το (Master of Business Administration) Μ.Β.Α. από το Πανεπιστήμιο Kingston της Αγγλίας με ειδίκευση στην Στρατηγική και Διοίκηση επιχειρήσεων. Διαθέτει Πτυχίο Μελετών Βιομηχανίας (Ε15) και Περιβάλλοντος (Ε27) από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Εξειδίκευση στην Διαχείριση νερού – λυμάτων – αποβλήτων (αστικών – βιομηχανικών).
Ιδιοκτήτης της Εταιρίας POWDERMIX – ΣΥΡΜΟΣ ΑΒΕΕ Παραγωγής και Μεταποίησης Πλαστικών Α΄ Υλών. Μέτοχος στην Οικογενειακή Εταιρία ROTOSAL ABEE Παραγωγής Πλαστικών Δεξαμενών και λοιπών προϊόντων με την μέθοδο Rotational Holdings (Περιστροφικής Χύτευσης). Ιδιοκτήτης Εμπορικής Εταιρίας (υπό σύσταση) DASKOR EOOD, στην Sofia Bulgaria.
Πρόεδρος του Σ.Β.Π.Ε. από την 1η Μαρτίου του 2018, διετέλεσε επίσης Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος από τον Σεπτέμβριο 2016 και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου (2012-2016).
Μέλος του Τ.Ε.Ε. (Α.Μ. 44612) από το 1985.  Μέλος Εκλεγμένο, του Πειθαρχικού του Περιφερειακού τμήματος Τ.Ε.Ε. Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας με την Δ.Κ.Μ. στις 20 Νοεμβρίου 2016.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έλαβε ΜΒΑ από το Imperial College of London, UK. Δραστηριοποιήθηκε τα τελευταία 25 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις σε διάφορες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες και τα τελευταία 13 χρόνια στον χώρο των πλαστικών ως Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Pipelife Hellas S.A.. Είναι μέλος του του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανίων Πλαστικών Ελλάδος από τον Νοέμβριο του 2009 και είναι Αντιπρόεδρος από την 1η Μαρτίου 2018. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2018. Επίσης είναι μέλος της ΕΑΣΕ, της ΕΕΔΕ και του ΤΕΕ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός. Είναι κάτοχος «Bachelor» στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Kingston της Αγγλίας και έπειτα από το τέλος των σπουδών του απέκτησε «Master of Business Administration (MBA) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Από το 2011 είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην βιομηχανία πλαστικών «Αφοί Πανόπουλοι αβεε – Πανχαρτ» που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων εύκαμπτης συσκευασίας. Το 2012 ανέλαβε Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος, θέση που κατέχει έως σήμερα. Εξελέγη αναπληρωματικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (μεταποιητικό τμήμα) στις εκλογές του 2017.

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1972)

Από το 1974 έως σήμερα εργάζεται σε βιομηχανίες παραγωγής και εμπορίας  οικοδομικών χρωμάτων, μελανιών εκτύπωσης εύκαμπτης συσκευασίας και Masterbatches. Είναι τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Bright Colors ΑΒΕΕ.

Από το 2009 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε Μηχανολόγος – Μηχανικός στο Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης και αποφοίτησε το 2007.

Από το 2009, είναι συνιδιοκτήτης της M.P. Extruders Ο.Ε., ειδικεύεται στη σχεδίαση και στην εξ’ ολοκλήρου κατασκευή μηχανημάτων blown film Extruders, καθώς και τη σχεδίαση ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής πλαστικής εύκαμπτης συσκευασίας.

Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου τους Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος από τον Σεπτέμβριο 2016. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Νοέμβριο του 2009.  

Γεννήθηκε στην Πειραιά το 1969. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Chemical Engineering από το University of Cincinnati/USA.
Είναι κύριος μέτοχος και αντιπρόεδρος της εταιρίας ‘ΒΕΝ. Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΒΕΕ – ΠΕΙΡΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ’. Για περισσότερα από 25 χρόνια κατέχει θέσεις ευθύνης στην προσωπική εταιρία στον χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος και το 2015 εξελέγη Αναπληρωτής ταμίας του Συνδέσμου.

Σύντομα διαθέσιμο…