preloader icon

01.09.2018
Τα νέα του Συνδέσμου
Ο Σ.Β.Π.Ε. με περίπτερο στις εκθέσεις «Syskevasia/Plastica» 2018
news image

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας θα εκπροσωπήσει τα μέλη του στην έκθεση «Syskevasia’18», (10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης) που θα διεξαχθεί στο «Metropolitan Expo» από 12-15 Οκτωβρίου 2018. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η έκθεση «Plastica» σε διαφορετικές αίθουσες. Και οι δύο εκθέσεις θα είναι στο επίκεντρο της ελληνικής αλλά και διεθνούς σκηνής της βιομηχανίας πλαστικών.

Στην έκθεση, ο Σ.Β.Π.Ε. θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο (C4A) θέλοντας να προωθήσει το δημιουργικό του έργο σε όλους τους σύνεδρους. Ο Σ.Β.Π.Ε. θέλοντας να προάγει την παρουσία των μελών του προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο μεγάλο ραντεβού της οικογένειας των πλαστικών.

Από το περίπτερο του, θα διανέμεται το επόμενο τεύχος του περιοδικού «Πλαστικά Χρονικά» #243, που είναι προγραμματισμένο να αποσταλεί στα μέλη το αργότερο στις 25 Σεπτεμβρίου. Μια έντυπη καταχώρηση στο συγκεκριμένο τεύχος θα ενδυναμώσει την δυναμική της εταιρείας σας και παράλληλα θα γνωστοποιεί το περίπτερο, όπου θα σας βρει το στοχευμένο κοινό, το οποίο θα αποτελείται από υψηλού επιπέδου επαγγελματίες του κλάδου μας. Επίσης, θα υπάρχει στο περίπτερο μας ευδιάκριτη αναφορά στην ιστοσελίδα μας. Η παρουσία σας στην ιστοσελίδα μας, με αναφορά στο περίπτερο σας, θα αποτελέσει έναν εξαιρετικό λόγο επίσκεψης.

Ο Σ.Β.Π.Ε. αναγνωρίζοντας την ανάγκη προώθησης της δημιουργικής και αποτελεσματικής δουλειάς των μελών του στην συγκεκριμένη έκθεση και παράλληλα την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι περισσότερες εταιρείες, δύναται να διαθέσει χώρο για διανομή φυλλαδίων της εταιρείας σας στο περίπτερο μας. Επίσης, υπάρχει η πρόβλεψη για ανάρτηση banner της εταιρίας σας στο περίπτερο του Συνδέσμου με το μήνυμα που θα θέλατε να επικοινωνήσετε στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης. Αυτές τις υπηρεσίες, εμπλουτισμένες με μια σειρά μοναδικών προνομίων, μπορείτε να τις απολαύσετε και με την απόφαση να γίνετε χορηγός του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ολοκληρωμένη προώθηση της εταιρείας σας.

 

Ο Σ.Β.Π.Ε. διοργανώνει διεθνές συνέδριο κατά την διάρκεια των εκθέσεων

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας προσανατολίζεται στην διεξαγωγή διεθνούς Συνεδρίου στις 12 Οκτωβρίου 2018, που θα ενώσει τις δυνάμεις της ευρωπαϊκής βιομηχανίας πλαστικών υπό την σκέπη του.

Στο Συνέδριο θα λάβουν μέρος εμπειρογνώμονες της ευρωπαϊκής και ελληνικής βιομηχανίας των πλαστικών, ηγετικές φυσιογνωμίες του κλάδου πανευρωπαϊκά, εκπρόσωποι των φορέων χάραξης πολιτικής, ακαδημαϊκοί, οι οποίοι θα μοιραστούν τις παγκόσμιες βέλτιστες πρακτικές, θα μελετήσουν και θα αναλύσουν συγκεκριμένα case studies, σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας πλαστικών, την κυκλική οικονομία και ειδικά στην ανακύκλωση / αξιοποίησή των πλαστικών αποβλήτων και θα επικεντρώσουν στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές για τον βέλτιστο τρόπο λειτουργίας του κάθε κλάδου.

Στο Συνέδριο, που θα διοργανώσει ο Σ.Β.Π.Ε., θα υπάρξει η ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις, ζυμώσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση του πλαισίου, που θα δραστηριοποιηθεί η ελληνική βιομηχανία πλαστικών για την επόμενη δεκαετία.

Η χορηγία σας στο σημαντικό Συνέδριο θα ανάγει την εταιρεία σας στο απόλυτο σημείο αναφοράς της εκδήλωσης σε ένα πανευρωπαϊκό κοινό, που θα θελήσει να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο σας και θα σας προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, θα σας παρακαλούσαμε να έλθετε σε επαφή με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΣΒΠΕ, Ηλία Μάμαλη στα τηλέφωνα του ΣΒΠΕ. Το τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου καθώς και όλες οι λεπτομέρειες του θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας του Συνδέσμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ahpi.gr