preloader icon

07.11.2018
Τα νέα του Συνδέσμου
Αρχαιρεσίες στον Σ.Β.Π.Ε. στις 22 Νοεμβρίου 2018
news image

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας, ακριβώς τρία χρόνια από την τελευταία εκλογική διαδικασία. Οι αρχαιρεσίες θα λάβουν χώρα στο Ξενοδοχείο «Golden Age», στην αίθουσα «Σειρήνες» (Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 57, ακριβώς απέναντι  από τα γραφεία του Σ.Β.Π.Ε.-  Ώρα:  18:00).

Σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για την βιομηχανία των πλαστικών παγκοσμίως, γίνεται σαφές με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να εκπληρώσει τους στόχους του ο κλάδος είναι ο συλλογικός. Υπό την σκέπη του Συνδέσμου, του οποίου  η στρατηγική κατεύθυνση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα συμφέροντα των μελών του. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η αναβάθμιση του κλάδου και ήδη έχουν γίνει ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε αυτή την κομβική συγκυρία για την χώρα και την βιομηχανία των πλαστικών είναι επιτακτική ανάγκη η συσπείρωση και η ενεργοποίηση όλων των επιχειρήσεων του κλάδου της ελληνικής βιομηχανίας πλαστικών.

Μόνο έτσι θα υπάρξει ελπίδα για επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων με όχημα προς αυτή την κατεύθυνση τη συλλογική μας εμπειρία.

Στις επερχόμενες αρχαιρεσίες θα ήταν ευχής έργον να διεκδικήσουν ρόλο αξιόλογα στελέχη της βιομηχανίας των πλαστικών και να θελήσουν να στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας.

Οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα εκλογής, πρέπει να το δηλώσουν γραπτά προς το Δ.Σ. (10) δέκα τουλάχιστον ημέρες πριν την διενέργεια των αρχαιρεσιών εγγράφως μέσω courier, email ή fax έως τις 12 Νοεμβρίου 2015 στις 17:00 και να μην έχουν οικονομικές εκκρεμότητες.

Δικαίωμα να ψηφίζουν, να εκλέγουν και να εκλέγονται έχουν μόνο τα τακτικά μέλη τα οποία, βάσει του άρθρου 6 παρ. 3 του νέου καταστατικού μπορούν να εκπροσωπούνται από:

α. τον ιδιοκτήτη ατομικής επιχείρησης ή εταίρο σε προσωπική εταιρεία

β. μέλος διοικητικού συμβουλίου Ανώνυμης εταιρείας, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της.

γ. εταίρο σε ΕΠΕ.